SPIS GODT I ÅBO

 

OVERRASKELSER FRA SKOG OG MARK

Mat "fra de finske skogene" ligger nærmest hjertet til Kaskis. Det som er tilgjengelig i nærheten og i sesong er derfor ekstra viktig.

Les mer →

SKÅL I ÅBO

KULE PUBER OG GODE COCKTAILS

Åbos uteliv domineres av originale puber og spennende cocktailbarer. Flere av pubene ligger i historiske lokaler som byens gamle skole og i en bank. Men er du mer sugen på en god drink eller å skåle i champagne finnes flere slike muligheter.

 

Les mer →

KAFFEPAUSE I ÅBO

PRISBELØNTE BAKVERK

Åbos store kaféutvalg tilbyr alt fra studentkaffe og tradisjonelle bakverk til økologiske surdeigsbrød. Og flaks er det - for Åbobeboerne elsker å ta sin kaffepause. De fleste kaféene ligger langs elven eller på gatene rundt det store torget.

 

Les mer →

Smaken av Åbo

FORFINET FINLANDSSVENSK HUSMANNSKOST

Åbo har raskt profilert seg som Finlands mest interessante og innovative restaurantby ved siden av Helsingfors. Tilbudet er ambisiøst, gjennomtenkt og ofte en sammensmelting av svenske og finske retter med kontinental preg.
 

Les mer →

FAZER CAFÉ - KLASSISK CAFÉ

EN GOD FORVANDLING

Sugen på litt klassiske Fazerbakverk? I Åbo finnes nå en Fazer Café i det velkjente apotekshuset i Auragaten overfor salutorget. Hvorfor ikke prøve en ordentlig klassiker som potetbakverk, bebébakverk og sachertarte?

Les mer →

SMAK DEG GJENNOM ÅBO

ÅBO FOOD WALK

En vandring langs Aura Å som er fylt med matopplevelser og fører deg rett inn i Åbos restaurantkultur. Her samles noen av Åbos beste restauranter under konseptet Food Walk, med lokale delikatesser og enestående smaker.

Les mer →

FRISTELSER I ÅBO

FRA SKOG OG MARK

Mat "fra de finske skogene" ligger nærmest hjertet til Kaskis. Det som er tilgjengelig i nærheten og i sesong er derfor ekstra viktig.

 

Les mer →

BOBBLER, RØDT ELLER HVITT?

TRE VINBARER I VERDENSKLASSE

Sommelier eller ikke, her er tre steder i Åbo med en imponerende vinmeny. Botanisere blant druer og distrikt eller la proffene anbefale et godt glass.

Les mer →

CRUISE & HOTELL TIL ÅBO - LES MER