Spis på Åland

 

ÅLANDSK PIZZA BLANT BÅTHUS OG BODER

Pub Niska er et konsept laget av den prisbelønte ålandske kokken Michael Björklund. De berømte «ålandske pizzaene», som består av tradisjonelt flatbrød, toppet med ferske råvarer, har blitt en nasjonal suksess og har spredt seg til flere finske byer.

Les mer →

Smak på kvarter5

SESONGMENY UTEN SNARVEIER

ÅLAND Med en sesonginspirert meny har Kvarter5 blitt en suksess hos både øyboerne og turister.

 

Les mer →

KAFFEPAUSE I BAGARSTUGAN

GLUTENFRITT BAKVERK I
HISTORISKE OMGIVELSER

ÅLAND Bagarstugan Café & Vin ligger i det som var Mariehamns første bakeri. Kaféen er kjent for sine fargerike og fantasifulle bakverk, hvorav mange er glutenfrie.

Les mer →

Smak på ångbåtsbryggan

KULLGRILL OG SKALLDYR

ÅLAND Med aner fra 1865 er bryggen i den østre havnen en ikonisk plass i Mariehamn. Nå for tiden stiller Brasserie Ångbåtsbryggan med restaurant, kafé og minigolfbane her.

Les mer →

SMAK PÅ SMAKBYN

KLASSISKE SMAKER MED ÅLANDS TWIST

ÅLAND Med utsikt over Kastelholms slott finner du Smakbyn, en trivelig blanding av restaurant, butikk, konferanseanlegg og bryggeri.

Les mer →

SMAK PÅ PUB NISKA

ÅLANDSK PIZZA BLANT BÅTHUS OG BODER

ÅLAND De berømte «ålandske pizzaene», som består av tradisjonelt flatbrød, toppet med ferske råvarer, har blitt en nasjonal suksess og har spredt seg til flere finske byer.

Les mer →

SMAK & SKÅL PÅ INDIGO

KONTINENTAL ÅLANDSK MENY & GODE DRINKER

ÅLAND I bygget, som er et av de eldste bevarte steinhusene i byen, finner du à la carte-restauranten i underetasjen og bistro- og bardelen en trapp opp.

Les mer →

LES MER OM HOTELLPAKKE TIL ÅLAND