VERDENS KULESTE HELSINGFORS

I løpet av våren og sommeren våkner Helsinki til liv, og du kan nyte late dager i en solseng langs vannet, ta en dukkert i midten av byen eller hoppe inn i en taxi for noen få minutters kjøring og oppleve ekte finsk badstukultur på sitt beste.

CRUISE FRA SEK
650:–

LUGAR MED
HAVUTSIKT

Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris.
Reiseperiod 15.juni-31.10.2017

 • LÖYLY

  Hernesaarenranta 4

  I en moderne trebygning langs havnen, noen få minutters kjøring fra Olympiaterminalen i Helsingfors, finner du tradisjonell finsk badstukultur av ypperste klasse. Om sommeren forvandles Löyly til en møteplass for unge og gamle, med DJs og afterworkstemning. Löyly tilbyr tre forskjellige typer badstuer som alle er vedfyrt. En av disse er ganske uvanlig, den tradisjonelle 'røykbadstuen’. Löyly eies av finske parlamentarikeren Antero Vartia og Jasper Pääkkönen fra TV-serien Vikings.

 • ALLAS SEA POOL

  Katajanokanlaituri 2

  På den andre siden av havnen, på motsatt side av Silja-terminalen i Helsingfors ligger Allas Sea Pool. Med sine tre basseng, hvorav ett har direkte tilgang til Østersjøens iskalde vann, gir Allas Sea Pool en ekte badeopplevelse med røtter i det gamle badetradisjonene i Baltikum. I tillegg finnes også badstuemuligheter. I løpet av våren og sommeren er også Allas Terrace Café åpen og selger forfriskende drinker. På Allas Sea Pool finnes landets største og verdens eneste pariserhjul som har en egen badstuehytte, ja du hørte riktig!

 • HERNESAAREN RANTA

  Hernesaarenranta 6

  Nyt late sommerdager i en solseng på stranden! «Den finske Marinaen» er kanskje ikke et begrep man forventer å høre, men det er akkurat hva Hernesaaren Ranta er. Her finnes herlige terrasserestauranter med street food, barer med DJ’s og en utendørsscene med aktiviteter og spennende events hele sommeren.

BESTILL NÅ

 

BESTILL NÅ

 

KRYSSNING HELSINGFORS

På våre skip Silja Symphony og Silja Serenade finnes noe for hele familien: Et stort tilbud av shopping til rimelige sjøpriser, restauranter for alle smaker, underholdning hver kveld og relaxavdelingen Sunflower Oasis med badstue og jacuzzi.

 

HOTELLPAKET HELSINGFORS

Helsingfors tilbyr på sin egne sjarmerende måte en fantastisk miks av storbymiljø og vakker natur. Her opplever du spennende severdigheter, svensk teater, trivelige shoppingstrøk og nydelige smaksopplevelser.

 

BESTILL »