OPPLEV MER
TA MED BILEN

Har du venner i Estland, Latvia eller i Finland? Kanskje det er på tide med et besøk? Det er lett å ta med bilen på båten og vi har alltid gode bilpakke-priser. Nyt den fantastiske skjærgården ut fra Stockholm, shopping og deilig mat om bord på båten, og i land har du friheten til å kjøre hvor du vil.

Du kan f.eks oppleve både den svenske og den finske skjærgården: ta Stockholm-Åbo på veien østover og Helsinki-Stockholm på hjemveien. Hvis du vil oppleve en annen kyststrekning kan du reise Stockholm-Tallinn ut og Riga-Stockholm hjem.

Ta med bilen om bord

BILPAKKE
FRA SEK
422:–

/LUGAR & BIL

Bilpakke Helsingfors

Ta med bilen på båten til Helsingfors. Finlands landskap byr på en fantastisk variasjon av skog og vann. Naturen er lett tilgjengelig fra ulike steder. Hver finske region har sin egen distinkte karakter, fra Lapplands villmarker til østre Finlands innsjøer og skjærgårdene sydvest.


Fra sek 1318:– /lugar og personbil
Inngår: Båtreise én vei, C-lugar for 1-4 personer + personbil.

 

BESTILL

BESTILL

Åbo
kveldsavgang

Ta med bilen til Åbo. Utreise på kvelden med Galaxy, og landgang tidlig morgen i Åbo. Utforsk Finland med Bil. En kort unna finnes Helsingfors og alt du kan oppleve der. Fortsett på en liten omvei til Tammerfors, vel verdt for å se Nordens største innlands by, som du lett kan bli kjent med på egenhånd.

Fra sek 743:– /lugar og personbil.
Inngår: Båtreise Galaxy kveld, én vei, E-lugar for 1-4 personer + personbil.

 

BESTILL

BESTILL

Åbo morgenavgang

Reis på morgenen med Baltic Princess. Fra Åbo når du flere spennende destinasjoner foruten selve Åbo. Bare 15 km fra Åbo finner du Nådendal og Nådendal Spa Hotell. Bli boende en natt, nyt spaopplevelser og morsomme aktiviteter for barn på et herlig hotell ved vannet. Vakker natur og spennende opplevelser.

Fra sek 422:– /lugar og personbil.
Inngår: Båtreise Baltic Princess morgen, én vei, E-lugar for 1-4 personer + personbil.

 

BESTILL

BESTILL

BILPAKKE TALLINN

Ta med bilen på båten til Tallinn. Fra Tallinn når du vakre Pärnu. Kjør langs kysten, kanskje hele veien til Riga. I senere tid har Tallinn blitt oppdaget av familier på jakt etter en rimelig ferie med bra hotell og spaopplevelser.

Fra sek 1776:– /lugar og personbil.
Inngår: Båtreise én vei, E-lugar for 1-4 personer + personbil.

 

BESTILL

BESTILL

BILPAKKE RIGA

Riga er en herlig destinasjon året rundt. Fra Riga kan du kjøre til mange koselige steder langs Rigabukten, blant annet Jurmala, et skikkelig sommerparadis! Her kan du blant annet nyte spahotell i verdensklasse og vakker natur.

Fra sek 2008:– /lugar og personbil.
Inngår: Båtreise én vei, C-lugar for 1-4 personer + personbil.

 

BESTILL

BESTILL