OPPLEV MER
TA MED BILEN

Har du venner i Estland, Latvia eller i Finland? Kanskje det er på tide med et besøk? Det er lett å ta med bilen på båten og vi har alltid gode bilpakke-priser. Nyt den fantastiske skjærgården ut fra Stockholm, shopping og deilig mat om bord på båten, og i land har du friheten til å kjøre hvor du vil.

Du kan f.eks oppleve både den svenske og den finske skjærgården: ta Stockholm-Åbo på veien østover og Helsinki-Stockholm på hjemveien. Hvis du vil oppleve en annen kyststrekning kan du reise Stockholm-Tallinn ut og Riga-Stockholm hjem.

Ta med bilen om bord

LES MER →
  • Åbo fr 372:-* per lugar og personbil
  • Helsingfors fr 1056:-* per lugar og personbil.
  • Tallinn fr 1599:-* per lugar og personbil
  • Riga fr 1100:-* per lugar og personbil

  • * For korrekt pris ser prisene online.

 

BILPAKKE
FRA SEK
372:–

/LUGAR & BIL

BÅTREISE/BILPAKKE TALLINN

Ta med bilen på båten til Tallinn. Fra Tallinn når du vakre Pärnu. Kjør langs kysten, kanskje hele veien til Riga. I senere tid har Tallinn blitt oppdaget av familier på jakt etter en rimelig ferie med bra hotell og spaopplevelser.

Daglig avgang fra Stockholm til Tallinn med våre skip Victoria eller Baltic Queen.

 

Les mer og bestill »

BÅTREISE/BILPAKKE RIGA

Riga er en herlig destinasjon året rundt. Fra Riga kan du kjøre til mange koselige steder langs Rigabukten, blant annet Jurmala, et skikkelig sommerparadis! Her kan du blant annet nyte spahotell i verdensklasse og vakker natur.

Daglig avgang fra Stockholm til Riga med våre skip Isabelle eller Romantika.

 

Les mer og bestill »

BÅTREISE/BILPAKKE HELSINGFORS

Finlands landskap byr på en fantastisk variasjon av skog og vann. Naturen er lett tilgjengelig fra ulike steder. Hver finske region har sin egen distinkte karakter, fra Lapplands villmarker til østre Finlands innsjøer og skjærgårdene sydvest.

Daglig avgang fra Stockholm til Helsingfors/Helsinki med våre skip Silja Serenade eller Silja Symphony.

 

Les mer og bestill »

BÅTREISE/BILPAKKE ÅLAND

Du velger selv om du vil reise en vei, tur/retur eller bli noen netter på Åland. Ta med bilen og opplev øya på egenhånd. Vi reiser til Åland med seks skip, til og fra Helsingfors, Åbo og Tallinn, så valgmulighetene er mange.

Ikke gå glipp av vår rimelige hotellpakke!

Daglig avgang fra Stockholm til Åland med Galaxy og Baltic Princess.

 

Les mer og bestill »

BÅTREISE/BILPAKKE ÅBO/TURKU

Ta med bilen til Åbo. Utreise på kvelden med Galaxy, og landgang tidlig morgen i Åbo. Utforsk Finland med Bil. En kort unna finnes Helsingfors og alt du kan oppleve der. Fortsett på en liten omvei til Tammerfors, vel verdt for å se Nordens største innlands by, som du lett kan bli kjent med på egenhånd.

Eller reis på morgenen med Baltic Princess. Fra Åbo når du flere spennende destinasjoner foruten selve Åbo. Bare 15 km fra Åbo finner du Nådendal og Nådendal Spa Hotell. Bli boende en natt, nyt spaopplevelser og morsomme aktiviteter for barn på et herlig hotell ved vannet. Vakker natur og spennende opplevelser.

2 Daglige avganger fra Stockholm til Åbo med Galaxy og Baltic Princess.

 

Les mer og bestill »

BÅTREISE/BILPAKKE HELSINGFORS - TALLINN

Daglige avganger med hurtigbåt mellom Helsingfors/Helsinki og Tallinn.

 

Les mer og bestill »