Lokker et cruise, men du vet ikke helt hvor du skal dra? Med oss kan du reise til flere destinasjoner i Finland - nesten som hjemme, bare litt annerledes. Det er mange gode grunner til å besøke Estland. Spakulturen og blandingen av øst og vest tiltrekker seg mange turister hvert år. Latvia, et land som de siste årene har blitt svært populært blant spa- og livsnytere.

Under finner du våre toppdestinasjoner dit du kan booke cruise, vanlig reise eller hotell/bilpakke. Med våre hotellpakker får du to netter om bord og en eller flere netter i ditt nye favorittreisemål.

HELSINGFORS / HELSINKI

 

Helsingfors tilbyr, på sin egen sjarmerende måte, en herlig blanding av storby og vakker natur. Her kan du spasere i de trivelige shoppingstrøkene, lete etter funn av finsk design, se svensk teater og få matopplevelser i verdensklasse.

 

Våre destinasjoner i Finland »

TALLINN

 

Tallinn sjarmerer sine besøkende med gamlebyen og utsikten over Toompea. For deg som er ute etter noe nytt er det enkelt å ta seg til Kalamaja, Tallinns alternative nabolag, eller til Rotermannområdet med dets unike industrielle følelse.

 

Våre destinasjoner i Estland »

RIGA

 

Riga er en sjarmerende og pittoresk by som oser av romantikk. Spaser rundt i butikker og på koselige kafeer, gå til museer eller benytt anledningen til å besøke en av Rigas rimelige spa.

 

Våre destinasjoner i Latvia »

ÅLAND

 

Åland har alt for den perfekte mini-ferie. Fine turstier, vakker natur og gode hotell. Smak på brød bakt med kjærlighet og sesongens herlige lokale råvarer, i håndverks- og gårdsbutikker.

 

Mer om Åland »

ÅBO / TURKU

 

Åbos gater, torg og bygninger vitner om livet fra middelalderen til i dag. Gå tur langs elven Aura. Badeland på Sokos Hotel Caribia, Naantali Spa og Mummidalen står høyt på ønskelista for barn.

 

Mer om Åbo »

VILNIUS

 

Hvis du besøker Riga, benytt anledningen til å ta en avstikker til fantastiske Vilnius, bare 4 timer unna med bil eller buss. Bli en natt eller fler og opplev den gamle bydelen. Både severdighetene og nattelivet er vel verdt turen.

 

Mer om Vilnius »