Helsingfors

 

OPPLEV | SPIS | MØT

arrow

Helsingfors

 

OPPLEV | SPIS | MØT

arrow

G&T MED FINSKE DRÅPER

KYRÖ DESTILLERI

FINLAND Jordaktig og søt, fyldig og krydret. Det er mulig å beskrive gin på mange måter, men hvilken er den beste? En prisvinner internasjonalt, for både smak og flaske kommer fra det finske destilleriet Kyrö.
Les mer →

Shopping i Helsingfors

MOTE OG DESIGN

HELSINGFORS Finsk formgivning og design er verdensberømt. Hvem kjenner ikke til Iittala, Marimekko eller Finlayson? Disse klassikerne følger sin tid og har inspirert en helt ny bølge av designere i Finland.
Les mer →

DESIGN DISTRICT WALKING TOUR

TO TIMER DESIGNFRÅTSING

HELSINGFORS For å finne det rette blant alle gullkorn i Helsingfors finnes Helsinki Design District Walking Tour, en totimers guidet gåtur blant det beste byen har å tilby.
Les mer →

DESIGN OG HIPPE OMRÅDER

HELSINGFORS BESTE SIDER

HELSINGFORS Et rikt kulturliv, myldrende nattliv og flott shopping. Smak deg gjennom hele Helsingfors og prøv den moderne nordiske matkulturen på noen av verdens fineste restauranter.
Les mer →

ANNERLEDES HELSINGFORSTIPS

TRE SMÅ SMAKEBITER

HELSINGFORS Vi har listet opp tre korte (og annerledes) tips fra Helsingfors som egentlig ikke har noe med hverandre å gjøre. Små smakebiter som man lett kan briljere med på neste afterwork!
Les mer →

HOTELLFEBER

DE BESTE HOTELLTIPS

HELSINGFORS Vi har tatt et dypdykk i populære Clarion Hotel Helsinki og Lilla Roberts og gir deg tips om de beste rommene, de beste bonusene, hva du ikke kan gå glipp av og hvor du finner den beste utsikten.
Les mer →

LÖYLY

HET BASTUDESIGN

HELSINGFORS Et finsk ordtak sier "La dine bekymringer bli ved skoene" når du går inn i en badstue. Det er også filosofien bak Löyly, et nyåpnet badstueanlegg med fokus på avslapning – helt i henhold til den gamle finske tradisjonen.
Les mer →

 

SPIS

 

 

HELSINGFORS PÅ ETT GOURMANDFAT

PARADISET FÖR FOODIES

HELSINGFORS Det finns många skäl att resa till Helsingfors – matupplevelserna är ett av dem. Helsingfors är helt enkelt ett paradis för foodies med stjärnrestauranger av hög internationell kvalitet. Les mer →

ÄT HÅLLBART I HELSINGFORS

EKOISM

HELSINGFORS Helsingfors gör verkligen skäl för smeknamnet Nordens Riviera. I staden finns imponerande 300 sjöar och 42 naturreservat. Hur påverkar det Helsingforsborna då? De tänker i gröna banor, så klart. Helt naturligt. Les mer →

PULLED HAVRE

SUPERFOOD PÅ FINSKT VIS

HELSINGFORS Livsmedelskemisten Reetta Kivelä har forskat på havre i över tio år. Tillsammans med affärskollegan Maija Itkonen har hon visat att det går att göra så kallad superfood av nordiska råvaror. Vi ger er: "pulled havre". Les mer →

HELSINGFORS NYA KROGKVARTER

UPP TILL KAMPEN

HELSINGFORS Fem våningar upp i köpcentret Kampen i centrala Helsingfors gömmer sig en av stadens roligaste krognyheter: Kortteli, ett modernt matkvarter med tio restauranger och kaféer.
Les mer →

FINE DINING OCH SISU

RESTAURANG FINNJÄVEL

HELSINGFORS Finländska ingredienser tillagade enligt finländsk tradition, kryddade med sisu, experimentlusta och ambitionen att skapa framtidens finländska mat. Välkommen till Finnjävel. Les mer →

 

MØT

 

 

ØLSPECIAL

VI SES I BAREN!

HELSINGFORS Gløm Koskenkorva og Minttulikør. I de senere år har Helsinki seilt opp som en av Nordens beste byer for ølentusiaster. Vi fulgte med øleksperten Anikó Lehtinen.

Les mer →

MARIA SUNDBLOM LINDBERG

MARIAS FINESTE HELSINGFORS

HELSINGFORS Kjærligheten til en by kan slå ned som et lyn, eller bygge seg opp sakte til den en dag føles selvklar. Slik var det for Maria Sundblom Lindberg som ble anerkjent etter å ha ledet TV-showet Cirkus Familj i kanalen Yle Fem. Les mer →

FINLANDS HOTTESTE SKODESIGNER

I MINNAS SKOR

HELSINGFORS Minna Parikas fantasifulle sko synes både i internasjonale motemagasiner og på føttene til noen av verdens mest kjente kvinner. Selv liker hun seg best i sneakers hjemme i Helsingfors.
Les mer →

STJERNEKOKKEN

MATTI JÄMSEN

HELSINGFORS Han er ekstremt konkurransesøkende og synes ikke at mat må være komplisert for å smake fantastisk. Møt Silja Lines nye kjøkkensjef Matti Jämsen
Les mer →

ELNA NYKÄNEN ANDERSSON

TV-STJERNENS FAVORITTBY

HELSINGFORS Du har kanskje sett henne i TV-ruten, og kanskje lest hennes tekster i det hippe magasinet Monocle. Journalisten Elna Nykänen Andersson er ekspert på storbyliv.
Les mer →

ANNA SOFIA LUOSTARINEN

HELSINGFORS STILGUIDE

HELSINGFORS Anna Sofia Luostarinen har raskt blitt et navn som en av Finlands mest innflytelsesrike motestemmer. Her avslører hun sine tre beste shoppingplasser i Helsingfors.
Les mer →

FINSK BADSTULIV

ET HETT KULTURTILBUD

HELSINGFORS Møt personene som fremmer badstukulturen. Det sies at det finnes nok badstuer i Finland til å romme hele befolkningen, så vi utforsker en livsstil som er dypt forankret i den finske folkesjelen.n. Les mer →