OPPLEV I HELSINGFORS

 

 

Kunst for store og små

I august 2018 åpnet et nytt kunstmuseum – Amos Rex – i sentrum av Helsingfors. Museet er en videreutvikling av velgjøreren og avisforeleggeren Amos Andersons kunstmuseum som stengte i fjor.


Les mer →

Amos Rex

Kunstopplevelse for store
og små

HELSINGFORS I august 2018 åpnet et nytt kunstmuseum – Amos Rex – i sentrum av Helsingfors. Museet er en videreutvikling av velgjøreren og avisforeleggeren Amos Andersons kunstmuseum som stengte i fjor.
Les mer →

Besøk sibeliusmonumentet

En av Helsingfors MEST POPULÆRE SEVERDIGHETER

HELSINGFORS Mottakelsen var blandet da Sibeliusmonumentet ble avdekket 7 september 1967. I dag er kunstverket et av Helsingfors mest populære turistatraksjoner.

Les mer →

Samtidskunst på Kiasma

Fem etasjer MED aktuell kunst
 

HELSINGFORS Kiasma er Helsingfors største museum for samtidskunst og tilhører Finlands Nasjonalgalleri. Målet er å gjøre samtidskunsten kjent for så mange som mulig – og å tilby opplevelser og nye perspektiver på livet.

Les mer →

Opplev planterikets hemmeligheter

Fire hekter hage & drivhus midt i byen

HELSINGFORS På over fire hektar finner du grønne drivhus og en enorm hage. Om sommeren eksploderer hagen i alle verdens farger.

Les mer →

AKTIVERA DIG I HELSINGFORS

IDYLLISKE DAGSUTFLUKTER, VANNLEKER OG EKSOTISKE DYR

HELSINGFORS Helsingfors er ikke bare en vakker designby, men også en gullgruve for familieaktiviteter. Her finner du alt fra luksuriøse spa og vannparker, til dyreparker og verdensarv

Les mer →

VERDT Å SE I HELSINGFORS

MODERNE KUNST, PRIVATE HJEM OG NASJONALHISTORIE

HELSINGFORS Finland er kjent for sin formgivning og design. Dette merkes – ikke minst i tilbudet av muséer. Hvem vil ikke tre inn i Alvar Aaltos hjem?

Les mer →

Shopping i Helsingfors

MOTE OG DESIGN
 

HELSINGFORS Finsk formgivning og design er verdensberømt. Hvem kjenner ikke til Iittala, Marimekko eller Finlayson? Disse klassikerne følger sin tid og har inspirert en helt ny bølge av designere i Finland.
Les mer →

DESIGN DISTRICT WALKING TOUR

TO TIMER DESIGNFRÅTSING

HELSINGFORS For å finne det rette blant alle gullkorn i Helsingfors finnes Helsinki Design District Walking Tour, en totimers guidet gåtur blant det beste byen har å tilby.

Les mer →

DESIGN OG HIPPE OMRÅDER

HELSINGFORS BESTE SIDER

HELSINGFORS Et rikt kulturliv, myldrende nattliv og flott shopping. Smak deg gjennom hele Helsingfors og prøv den moderne nordiske matkulturen på noen av verdens fineste restauranter.
Les mer →

ANNERLEDES HELSINGFORSTIPS

TRE SMÅ SMAKEBITER

HELSINGFORS Vi har listet opp tre korte (og annerledes) tips fra Helsingfors som egentlig ikke har noe med hverandre å gjøre. Små smakebiter som man lett kan briljere med på neste afterwork!
Les mer →

LÖYLY

HET BASTUDESIGN

HELSINGFORS Et finsk ordtak sier "La dine bekymringer bli ved skoene" når du går inn i en badstue. Det er også filosofien bak Löyly, et nyåpnet badstueanlegg med fokus på avslapning – helt i henhold til den gamle finske tradisjonen.
Les mer →

G&T MED FINSKE DRÅPER

KYRÖ DESTILLERI

FINLAND Jordaktig og søt, fyldig og krydret. Det er mulig å beskrive gin på mange måter, men hvilken er den beste? En prisvinner internasjonalt, for både smak og flaske kommer fra det finske destilleriet Kyrö.
Les mer →

Tilvalg Helsingfors

Bestill sightseeing og underholdning for barn i alle aldere. Tilgjengelig for både cruise og hotellpakke.

Se alle tilvalg

Ting å gjøre i Helsingfors

Les om ulike aktiviteter og attraksjoner.
 

Se hva som skjer i Helsingfors

LES MER OM CRUISE TIL HELSINGFORS MED OVERNATTING PÅ HOTELL