Hotelltips Helsingfors

 
Cover image

DE BESTE HOTELLTIPSENE

Av de tusenvis av mennesker som bor på noen av Helsingfors hotell hver dag, så kommer en del av dem til å bo på enten Clarion Hotel Helsinki eller Lilla Roberts. Vi har gjort et dypdykk i duoen og tipser her om det beste rommet, den beste bonusen, hva du ikke kan gå glipp av og den vakreste utsikten.

Arbeidet med den 78 meter høye bygningen i havneområdet Busholmen har pågått i flere år - og har både opprørt og fascinert Helsingforsbeboere. Men i oktober 2016 åpnet endelig byens heteste overnattingssted Clarion Hotel Helsinki, og lovsangen lot ikke vente på seg. Det urbane området har bokstavelig begynt å koke! De 425 rommene byr på en magisk utsikt i tre retninger over byen og vannet og i 16. etasje står utendørsbassenget innbydende. I restauranten har den svenske stjernekokken Marcus Samuelsson kombinert finske delikatesser med Manhattans spennende smaker.

En annen hotellperle akkurat nå er Lilla Roberts, medlem i prestisjefylte Kämp Group, som ligger i en rolig bakgate i en gammel politistasjon. Her bys gjestene på elegante art déco-miljøer i en monokrom fargepalett som kontrasteres av fine sofaer og en varm peis.

CLARION HOTEL HELSINKI


De beste rommene: For litt ekstra komfort: sats på noen av Juniorsuitene som ligger på hotellets øvre etasjer, alltid med utsikt over byen og havet.


Bonus: Dine firbente venner er også velkomne! For 25 euro ekstra får husdyret også nyte en luksuriøs overnatting.


Ikke gå klipp av: Livingroom! Her bys det på kunst, musikk, design og spennende møter som innebærer at hver hverdagskveld kjennes som lørdagskvelden.


Den beste utsikten: Fram til 22 hver kveld har Roof Top Pool åpent. Å se ut over hele byen fra bassenget er et minne for livet.

Besøk hotellets hjemside → 

 

 

 

LILLA ROBERTS


Det beste rommet: Rum 532 på Hotell Lilla Roberts har en utrolig sjarmerende utsikt over Helsingfors hustak. Her får du fantastisk utsikt under ditt opphold.


Bonus: Vakker frokostsal med kule innslag av finske spesialiteter som karelske piroger med eggesmør og Sima.


Ikke gå glipp av: Lobbybaren Lilla e. kan skryte på seg byens beste cocktailbar. Be bartender Juha å mikse sin spesialitet, du kommer ikke til å bli skuffet.


Den beste utsikten: Å se dypt inn i den knitrende peisen i den nydelige lobbyen.

Besøk hotellets hjemside →

 

BESTILL NÅ

 

BESTILL NÅ

 

Clarion Hotel Helsinki

  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1

Clarion Hotel Helsinki ble åpnet i oktober 2016 og ligger i Jätkäsaari, nær den vestre havnen med gangavstand til sentrum. Dette stilige 16-etasjers hotellet har en fantastisk utsikt. Nyt bassenget på takterassen, ta en drink i Sky bar og spis godt i restaurant Kitchen & Table by Marcus Samuelsson.

 

Hotel Lilla Roberts

  • 2
  • 2
  • 2
  • 2
  • 2

Et elegant og moderne boutiquehotell i sentrale Helsingfors, i gangavstand fra Siljaterminalen. Et hotell for deg som liker art déco-stil og den rolige og koselige atmosfæren. Nyt en drink av prisbelønnede bartendere i lobbyen foran peisen eller noe godt i hotellets bistrorestaurant Krog Roba. Området rundt hotellet byr på design, arkitektur og museer.

 

Hotel St. George

Nyhet!

Bo modernt och lyxigt på femstjärniga Hotel St. George precis vid Gamla kyrkoparken, mitt i Helsingfors. Här möts modernt och historiskt på ett unikt sätt. Byggnaden från 1890, där finska litterära societeten satt en gång i tiden, blandas med modern skandinavisk design och en mängd spännande konstverk. På hotellets spa – St. George Care spa – kan du ta en simtur i poolen, slappna av i bastun eller boka en skönhetsbehandling. Hotellet ligger nära Designdistriktet – fullt av shoppinggallerior, museer och restauranger, och kort promenad till Svenska Teatern.