Hotelltips Helsingfors

 

DE BESTE HOTELLTIPSENE

Av de tusenvis av mennesker som bor på noen av Helsingfors hotell hver dag, så kommer en del av dem til å bo på enten Clarion Hotel Helsinki eller Lilla Roberts. Vi har gjort et dypdykk i duoen og tipser her om det beste rommet, den beste bonusen, hva du ikke kan gå glipp av og den vakreste utsikten.

Arbeidet med den 78 meter høye bygningen i havneområdet Busholmen har pågått i flere år - og har både opprørt og fascinert Helsingforsbeboere. Men i oktober 2016 åpnet endelig byens heteste overnattingssted Clarion Hotel Helsinki, og lovsangen lot ikke vente på seg. Det urbane området har bokstavelig begynt å koke! De 425 rommene byr på en magisk utsikt i tre retninger over byen og vannet og i 16. etasje står utendørsbassenget innbydende. I restauranten har den svenske stjernekokken Marcus Samuelsson kombinert finske delikatesser med Manhattans spennende smaker.

En annen hotellperle akkurat nå er Lilla Roberts, medlem i prestisjefylte Kämp Group, som ligger i en rolig bakgate i en gammel politistasjon. Her bys gjestene på elegante art déco-miljøer i en monokrom fargepalett som kontrasteres av fine sofaer og en varm peis.

CLARION HOTEL HELSINKI


De beste rommene: For litt ekstra komfort: sats på noen av Juniorsuitene som ligger på hotellets øvre etasjer, alltid med utsikt over byen og havet.


Bonus: Dine firbente venner er også velkomne! For 25 euro ekstra får husdyret også nyte en luksuriøs overnatting.


Ikke gå klipp av: Livingroom! Her bys det på kunst, musikk, design og spennende møter som innebærer at hver hverdagskveld kjennes som lørdagskvelden.


Den beste utsikten: Fram til 22 hver kveld har Roof Top Pool åpent. Å se ut over hele byen fra bassenget er et minne for livet.

Besøk hotellets hjemside → 

 

 

 

LILLA ROBERTS


Det beste rommet: Rum 532 på Hotell Lilla Roberts har en utrolig sjarmerende utsikt over Helsingfors hustak. Her får du fantastisk utsikt under ditt opphold.


Bonus: Vakker frokostsal med kule innslag av finske spesialiteter som karelske piroger med eggesmør og Sima.


Ikke gå glipp av: Lobbybaren Lilla e. kan skryte på seg byens beste cocktailbar. Be bartender Juha å mikse sin spesialitet, du kommer ikke til å bli skuffet.


Den beste utsikten: Å se dypt inn i den knitrende peisen i den nydelige lobbyen.

Besøk hotellets hjemside →

 

BESTILL NÅ

 

BESTILL NÅ

 

Clarion Hotel Helsinki

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Clarion Hotel Helsinki ble åpnet i oktober 2016 og ligger i Jätkäsaari, nær den vestre havnen med gangavstand til sentrum. Dette stilige 16-etasjers hotellet har en fantastisk utsikt. Nyt bassenget på takterassen, ta en drink i Sky bar og spis godt i restaurant Kitchen & Table by Marcus Samuelsson.

Inngår: 
Båtreise med del i B2-lugar, 1 hotellnatt med del i dobbeltrom inkl. frokost. Begrenset antal plasser.

FRA SEK 1195:- /PERS
OPP TIL 20% RABATT MED Club One

 

Hotel Lilla Roberts

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Et elegant og moderne boutiquehotell i sentrale Helsingfors, i gangavstand fra Siljaterminalen. Et hotell for deg som liker art déco-stil og den rolige og koselige atmosfæren. Nyt en drink av prisbelønnede bartendere i lobbyen foran peisen eller noe godt i hotellets bistrorestaurant Krog Roba. Området rundt hotellet byr på design, arkitektur og museer.

Inngår: 
Båtreise med del i B2-lugar, 1 hotellnatt med del i dobbeltrom inkl. frokost. Begrenset antal plasser.

FRA SEK 1445:- /PERS
OPP TIL 20% RABATT MED Club One

 

Hotel St. George

Nyhet!

Bo modernt och lyxigt på femstjärniga Hotel St. George precis vid Gamla kyrkoparken, mitt i Helsingfors. Här möts modernt och historiskt på ett unikt sätt. Byggnaden från 1890, där finska litterära societeten satt en gång i tiden, blandas med modern skandinavisk design och en mängd spännande konstverk. På hotellets spa – St. George Care spa – kan du ta en simtur i poolen, slappna av i bastun eller boka en skönhetsbehandling. Hotellet ligger nära Designdistriktet – fullt av shoppinggallerior, museer och restauranger, och kort promenad till Svenska Teatern.

Ingår:
Båtresa t/r med del i B-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl. frukost och tillgång till St. George Care spa.

FRA SEK 1595:- /PERS
OPP TIL 20% RABATT MED Club One