JULECRUISE

 

Juletiden kan i blant være hektisk. Vi har gjort det litt lettere. Om bord på alle våre skip kan du nyte alt fra julebord til nyttårsaften. Under hele juleferien har barna egne cruiseprogram med mye tid for lek og moro. Vel fremme på deres destinasjon nyter dere julemarkeder og herlig stemning. Leter du etter det lille ekstra? Pass på å kombinere cruiset med hotellopphold i enten Helsingfors, Tallinn eller Riga.

Følg lenkene nedenfor for å finne den beste julereisen for deg.

Julereiser med Tallink

Reis til Tallinn eller Riga denne julen. Herlige julebord serveres om bord fra 16 november! Pass på å besøke noen av julemarkedene på den andre siden av Østersjøen.

Reiser og priser

Julereiser med Silja Line

Det er tid for God Jul på Silja Line. Booke et julebordscruise med herlig stemning og fråtse i både lekre klassikere og nye smaker. Besøk julemarkedet i Helsingfors eller Åbo.

Reiser og priser

Juleferie

Lyst på en juleferie til havs? Nyt julefri i Tallinn, Riga eller Helsingfors! Masse ekstra aktiviteter om bord. Se barneartister som Mojje & Tobbe Trollkarl, eller treff Mummitrollet og julenissen.

Juleferie

Nyttårscruise

Den enkle veien til den perfekte nyttårsfeiringen. Feststemning, liveopptredener og show med god mat og drikke. Ta badstue, slapp av i jacuzzien og shoppe til rimelige havpriser.

Nyttårscruise