HAPPY
HO-HO-
HOURS

Et førjulscruise - 40 timer med ekte julestemning

Bestill en julereise inklusive julebord, nyt herlig stemning og fråtse i både lekre klassikere og nye smaker fra julebordet. Vi serverer også julebord på våre hotell i Tallinn og Riga - bli gjerne en natt til for å oppleve mer av destinasjonen. Og – hvorfor ikke kjøpe julegavene til virkelig rimelige priser i taxfreebutikken?
Bestill din julereise nå - antallet plasser er begrenset.

 

 

Minicruise med julebord

Tallinn inkl. julebord

Julestemningen begynner allerede når du går om bord i båten i Stockholm. Unn deg det herlige julebordet om bord på Romantika eller Baltic Queen på vei mot Tallinn. Vel fremme kan du spasere blant vakre juledekorasjoner, handle julegaver og nyte herlig julestemning på julemarkedet.

Fra sek 451:– /pers
Inkludert: båtreise med del i B-lugar for 1-4 personer samt 1 julebordsbuffet inkl. drikke

Riga inkl. julebord

Julestemningen ombord på vei til Riga! Shoppe julegaver i butikkene ombord for å så i land besøke julemarkedet i gamlebyen. Her finnes godsaker som gløgg, brente mandler og julete, men du kan også finne latvisk håndverk og høre på julesanger.
 

Fra sek 439:– /pers
Inkludert: båtreise med del i C-lugar for 1-4 personer samt 1 julebordsbuffet inkl. drikke

Julestemning om bord og i land

JULESIGHTSEEING

Besøk de viktigste stedene i Tallinn, som gamlebyen og Alexander Nevskijkatedralen. Rundturen avsluttes i Kaerajaan restaurant i gamlebyen. Pepperkaker og gløgg er inkludert.sek 213:- /vuxen
sek 208:- /vuxen Club One


 

LES MER

Julebord ombord

Under juletiden forvandles den herlige buffeten på samtlige skip til et lekkert julebord! Forhåndsbestill måltider når du booker reisen så blir julebordet billigere. Tallinks julebord serveres mellom 16.11 - 30.12 2017.


 

Julebord inkl drikke fra 336:- 

 

LES MER

Julemarked

Opplev vakker julepynt, kjøp julegaver og nyt herlig julestemning på julemarkedet i Tallinn eller Riga. I forbindelse med bestillingen kan du også legge til en rundtur som slutter på julemarkedene.
 

TALLINN 18.11 2017 – 7.1 2018
RIGA 26.11 2017 – 7.1 2018


 

LES MER

Tips til hotell

TALLINK SPA
HOTEL

TALLINN Hotellet ligger sentralt i Tallinn, nære havnen. Et bredt spekter av romtyper og herlige spesialkonsepter! På Aqua Spa finnes basseng og badstuer som lokker til seg både dagsbesøkende og de som bor på hotellet. Blir du over jul og nyttår kan du bestille jul- og nyttårsbuffet som tillegg.

 

Fra sek 940:– /pers
Inkludert: del i B2-lugar, 1 hotellnatt inkl. frokost, inngang til Aqua Spa
 

BESTILL NÅ

 

TALLINK HOTEL
RIGA

RIGA Tallink Riga Hotel har blitt et naturlig samlingssted for nordiske Rigareisende takket være utmerket service og annerledes arkitektur. Hotellet passer både for venner og familie som vil være nære alt og oppleve alle byens severdigheter. Se til å bestille nyttårsbuffet  om du blir boende over nyttår.

 

Fra sek 745:– /pers
Inkludert: del i B2-lugar, 1 hotellnatt inkl. frokost
 

BESTILL NÅ

 

SAVOY BOUTIQUE HOTEL

Et romantisk hotel som ligger i hjertet av gamlebyen, bare noen steg fra shopping og moro. Hotellet tilbyr det lille ekstra som får deg til å kjenne deg som hjemme. Slapp av med et glass vin i baren eller nyt er ordentlig fin middag fra det estiske kjøkkenet på restaurant MEKK.
 

 

Fra sek 1185:– /pers
Inkludert: del i B2-lugar, 1 hotellnatt inkl. frokost
 

BESTILL NÅ