Konsept og konserter

 

På våre skip kan du bli med på underholdning for alle intresser.

Uansett om det er partycruise med stjernespekket underholdning, konserter og bra musikk, spesialcruise med internasjonale artister, forelesere eller happenings kombineres det alltid med god mat og drikke og shopping til rimelige sjøpriser.

Se alle artister om bord

PARTY WEEKENDS

En helkveld på Galaxy - Østersjøens beste feststed. Det blir stjernespekket underrholdning, deilige beats fra dj-båsen og en 23-timers fest om bord. I vinter har vi sporadiske avganger med DJs om bord. Party Weekends dras i gang hver helg på Galaxy igjen til våren, med de beste artistene.

Les mer →

Rock the Boat

Under Rock the Boat forvandles skipet Galaxy til en ordentlig Rockfestival.

Med verdensstjerner som Venom, Dragon Force, Accept, Pain og The Haunted kan du regne med at skipet kommer til å gynge. Avgangene fylles med oppvarmingsartister, djs, rockeband og en heftig rockefest.

Les mer →

Party weekends - Melodi Edition

I vår har vi festivaltema med alle de beste artistene fra den svenske Melodifestivalen om bord på Silja Galaxy. Opplev Party Weekends Melodi Edition - helger på Galaxy. Finn ut når dine favorittartister spiller, og la festen fortsette på Østersjøen. Alle avganger har vi show, quiz og karaoke med herlig festivalstemning om bord.

LES MER →

LET'S PARTY PÅ TALLINN-LINJEN

Let’s Party – bli med til Tallinn og rist løs til vårens line-up av DJ-er og coverband om bord.

På fredager forvandles skipet til en stor fest. Deretter kan du nyte en dag i land i Tallinn.

Les mer →

Summerburst Garden Stage Cruise

Sammen med våre venner i Summerburst presenterer vi for andre året på rad: Garden Stage Cruise! Noen av de sterkest lysende stjernene i DJ-verden spiller på Baltic Queen den 4. mai 2018! Gå ikke glipp av to heftige dager på dansegulvet. Artistslipp kommer her snart.

LES MER →