Cover image

MAT & DRIKKE
OM BORD

Noe for alle smaker!

Fisk og skalldyr, sushi, lekre grillretter og spesialiteter fra Norden, Italia og Russland er bare noen av de smaksopplevelsene du kan få ombord på våre skip. Dessuten finnes det alltid en buffetrestaurant og enklere matalternativ for deg som vil spise noe raskt.
I visse av à la carte-restaurantene finnes barnemeny og i buffetrestaurantene finnes en separat barnebuffet. Barn 0-5 år spiser gratis i buffetrestauranten og barn 6-17 år har rabattert pris. For dere med allergier eller vegetarisk/vegansk kosthold går det an å ordne dette. Bare spør personalet i restauranten.

 
Gruppmeny på Tavolàta

Gruppmeny i Tavolàta

Är ni ett stort sällskap som har tänkt att minisemestra lite tillsammans? Prova då med fördel vår gruppmeny i restaurang Tavolàta under resans gång. Gruppmenyn från Tavolàta hittar ni på alla Silja Lines fartyg.

Gruppmeny t o m 31.3 2018 →

Jonas kök

Jonas Kök på Symphony

Bli med på en herlig matreise i Jonas kjøkken på Silja Symphony, med kjøkkensjef Jonas Niklasson og Calle Schulman i spissen. I 4 avsnitt kan du bli med inn på kjøkkenet ombord og se hvordan maten lages og hvordan råvarene velges ut.

Se alle avsnitt av Jonas Kök →

Nya menyer ombord

VEGANSKE ALTERNATIV

Vi oppdaterer med jevne mellomrom mattilbudet, både etter sesong og noen ganger etter tema. Ganske nylig oppdaterte vi menyene på Silja Line-skipene (Helsingfors og Åbo) der mange av rettene i restaurantene nå også kan fåes som veganske alternativ.

VÅRE SKIPSVINER

På våre fartøy serverer restaurantene og vinbarene et bredt utvalg av drikkevarer. Hvert annet år lanseres nye skipsviner som er spesielt utvalgt av våre sommelierer ombord. Skipsvinene selges dessuten i taxfree-butikkene på alle Tallink og Silja Lines skip.

Våre skipsviner →

 

LUGAR-SERVICE

Overrask ditt reiseselskap med champagne, roser eller sjokolade som venter når dere kommer inn i lugaren. For barna har vi den populære Malaco-skattekisten med tilhørende Sälen-ryggsekk. Les mer om hvilke forfriskninger og godbiter du kan bestille. Lugar-service forhåndsbestiller du senest 4 dager før avreise. Hyttservice →

 

FORBESTILLE MÅLTIDER

Spar penger ombord ved å bestille dine måltider før du reiser. Før reisen kan det også være skjønt å ha alt forberedt og klart! Spar opp til 15%.

Måltidskupongen kan også brukes som delbetalning i alle frestauranter om bord.

Les mer →