Minicruise - plukk & miks

Dra på 2-døgns cruise fra Stockholm til Helsingfors, Tallinn eller Riga. Nyt en herlig kveld om bord med god mat, morsomme aktiviteter, taxfree shopping og underholdning. Dagen etter drar dere uthvilte på oppdagelsesferd i en av byene – før båten atter seiler tilbake til Stockholm.

... om 2 netter til sjøs ga mersmak kan du bestille et eller flere minicruise i tillegg, bare plukk og miks som du vil – nye skip tar deg alltid med ut på nye eventyr!

Etter hvert minicruise får du dessuten en dag i Stockholm hvor du kan besøke Abba-Museet, Grøna Lund, Gamla Stan eller andre av byens opplevelser. Og om kvelden slapper du atter av om bord på båten.

 

FRA SEK
480:–

/ LUGAR

BOKNINGSKOD: 103132

Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisene vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris.
Reiseperiode 15.3. - 31.10.2018

 

VÅRE MINICRUISE STARTER OG SLUTTER I STOCKHOLM

 

VÅRE MINICRUISE STARTER OG SLUTTER I STOCKHOLM

 

Verdens kuleste Helsingfors

I løpet av våren og sommeren våkner Helsingfors til liv, og du kan nyte late dager i en solseng langs vannet eller sjekke ut byens kreative designkvartal.
Les mer →

 

Bestill

Bestill

TRIVELIGE TALLINN

 

Her kan du rusle rolig rundt blant historiske bygninger i gamlebyen eller stikke innom byens hippe kvartaler og oppleve det nye Tallinn.

Les mer →

 

Bestill

Bestill

Sjarmerende Riga

 

Ta med familien på et opplevelsesrikt kanalbåt-cruise og innta et godt måltid på en av Rigas mange gode restauranter under din dag i land.

Les mer →

 

Bestill

Bestill