Opplev på Åland

 
Cover image

OPPDAG ÅLANDS ENESTE SLOTT

Kastelholms slott begynte sin historie på slutten av 1300-tallet. Det ble omdøpt første gang i 1388 og har siden det levd et brokete og tidvis veldig dramatisk liv.

Text & foto: Benjamin Falk

Les mer →

KOBBA KLINTAR

MARIEHAMNS FØRSTE LOSPLASS

ÅLAND Allerede ved innseilingen til Mariehamn blir du betatt av skjærene med den gamle los-stuen og den vakre båken. Kobba Klintar har vært en landemerke siden 1861 og loset sjømenn frem til 1972.

Les mer →

MOTEHUSET ALICE

DAME & VINTAGEMOTE

ÅLAND Motehuset Alice ligger mitt i Mariehamn og har en velkommen atmosfære. Med sin blanding av nyere damemote og utvalgte vintageklær føles butikkens originalitet.
 

Les mer →

MIKROBRYGGERI PÅ ÅLAND

BESØK STALLHAGEN

ÅLAND Når Stallhagen ble grunnlagt i 2004 var tanken å produsere håndverksøl for det lokale markedet, men i dag eksporteres deres øl blant annet til Sverige, Japan og Belgia.
 

Les mer →

KASTELHOLMS SLOTT

OPPDAG ÅLANDS ENESTE SLOTT

ÅLAND Kastelholms slott begynte sin historie på slutten av 1300-tallet. Det ble omdøpt første gang i 1388 og har siden det levd et brokete og tidvis veldig dramatisk liv.

Les mer →

Sjøkvarteret

HANTVERK, MUSEUM & RESTAURANG

ÅLAND Det charmiga Sjökvarteret ligger strax norr om Österhamn och erbjuder en levande marin miljö med båtbyggeri, hantverk, båthamn, museum och restaurang.

Les mer →

Sittkoff Gallerian

EN LITEN GALLERIA MED STORT UTBUD

ÅLAND Sittkoff ligger i hjärtat av Mariehamn på shoppinggatan Torggatan. Gallerian erbjuder restauranger, skönhetsvård och olika typer av butiker.

Les mer →

SHOPPE TAFFEL CHIPS

BESØK BUTIKKEN VED FABRIKKEN

ÅLAND Taffel snacks er finnenes mest populære snacks siden 1969 og fabrikken ligger i Godby, omtrent 20 minutters kjøring fra Mariehamn. Besøk factory shop.

Les mer →

VIKTOR CRAFTS & DESIGN

BESØK BUTIKKEN I MARIEHAMN

ÅLAND Viktor Crafts & Design ligger i et sjarmerende trehus mitt i Mariehamn. Her finner du kul design av både klær, tilbehør og interiør. Alt er lokalt designet.

Les mer →

Shoppe på Syrrans

BUTIK FÖR HEMMETS ALLA RUM

ÅLAND När Syrrans öppnade 2004 var det en mindre butik med inredningstyger. Idag har lokalerna vuxit och erbjuder allt inom heminredning och design.

Les mer →

LES MER OM HOTELLPAKKE TIL ÅLAND