Smak på Kvarter5

 

SESONGMENY UTEN SNARVEIER

Med en sesonginspirert meny har Kvarter5 blitt en suksess hos både øyboerne og turister.

Text: Benjamin Falk | Foto: Benjamin Falk, Kvarter5



Kjøkkensjef Dennis Lundquists visjon å kombinere lokale råvarer med internasjonale smaker, først og fremst asiatiske, har skapt en smaksrik og levende meny i stadig forandring. Se derfor nøye på hvilke nye retter som har blitt skrevet opp på den svarte tavlen ovenfor det åpne kjøkkenet. Hva sier du til retter som soppgyoza med reddik; grønn papaya, furikake og ponzu; eller and med pak choi, jordskokk, pastinakkpuré og tre år gammel soja? Er dine smaksløker mer tradisjonelle finner du også retter som hamburgere og lammetartar her. Uansett hva du velger så er dette en hotellrestaurant utenom det vanlige.

LES MER: www.kvarter5.ax

 

 

LES MER OM HOTELLPAKKE TIL ÅLAND