Smak & Skål
på Indigo

 

KONTINENTAL ÅLANDSK MENY & GODE DRINKER

Siden åpningen i 2004 er Indigo restaurant og bar en av øyas mest populære møteplasser for den som vil se og bli sett. I bygget, som er et av de eldste bevarte steinhusene i byen, finner du à la carte-restauranten i underetasjen og bistro- og bardelen en trapp opp.

Text: Benjamin Falk | Foto: Benjamin Falk, Indigo



Foretrekker du et glass rosé i solen finner du den populære uteserveringen foran inngangen. Menyen, som er laget av restaurantør Stig Grönlund, er kontinental med ålandske råvarer, med retter som toast Skagen, ålandsk oksefilet tatakistyle, grillet ytrefilet av lam og lakrisfudge med sitronmousse. Bistroen og baren i andre etasje er en av øyas mest populære vorspielsted med gode drinker hele kvelden.

LES MER: http://www.indigo.ax/

 

 

 

LES MER OM HOTELLPAKKE TIL ÅLAND