Minicruise for hele familien

TJUVSTART SOMMEREN NÅ!
Bestill tidlig så får dere gode priser på våre 2-døgns cruise til Helsingfors, Tallinn eller Riga.
Nyt en herlig kveld om bord med god mat, morsomme aktiviteter, taxfree shopping og underholdning. Dagen etter drar dere uthvilte på oppdagelsesferd i en av byene – før båten atter seiler tilbake til Stockholm.


... om 2 netter til sjøs ga mersmak kan dere bestille et eller flere minicruise i tillegg, bare plukk og miks som dere vil – nye skip tar dere alltid med ut på nye eventyr! Det er jo tross alt sommer…

Etter hvert minicruise får dere dessuten en dag i Stockholm hvor dere kan besøke Abba-Museet, Grøna Lund, Gamla Stan eller andre av byens opplevelser. Og om kvelden slapper dere atter av om bord på båten

FRA SEK
650:–

LUGAR MED
HAVUTSIKT

BOKNINGSKOD: NORGE OFFER

Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisene vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris.
Reiseperiode 1.6. - 31.10.2017

 

Click me to watch the video

SKIP O HOY! BLI MED FAMILIE ROSAS URIBE PÅ MINICRUISESKIP O HOY! BLI MED FAMILIE ROSAS URIBE PÅ MINICRUISE

 • LEK & MORO

  LEK & MORO

  LEKELAND OMBORD

  Silja Land på Helsingforsskipet finner du på 5. dekk. Her kan man treffe nye kompiser, dykke i ballhavet, spille spill og titte på barneprogram. På våre Tallinn – og Rigaskip samt til Åland/Åbo finnes lekeland for de små og spillerom for de litt eldre barna.

 • MAT & UNDERHOLDNING

  MAT & UNDERHOLDNING

  BARN 0-5 ÅR SPISER GRATIS I BUFFÉN

  Underholdning for både store og små. For knurrende små mager finnes mye godt å spise om bord. I buffetrestauranten finnes en separat barnebuffet og i visse à la carte-restauranter finnes også barnemeny.

 • FAMILIELUGARER

  FAMILIELUGARER

  LUGARER MED MUMMITEMA

  På samtlige skip finnes familielugarer for 4-8 personer der alle får plass sammen. Bestill potte, barneseng og sengekant enkelt online og nyt en herlig utsikt over havet. Ombord på Silja Lines skip til Helsingfors finnes også familielugarer med Mummitema! I Mummilugarene er det plass til maks 6 personer, minst 1 barn.