SPIS GODT I RIGA

 

VERDENS FANGST

Det har aldri vært så spennende å spise ute i Riga som nå. Den siste tiden har restaurantscenen eksplodert med nye restauranter. Som for eksempel den moderne japanske restauranten The Catch som tilbyr asiatisk mat med en moderne tvist.

Les mer her →

Smaken av Riga

MODERNE HUSMANNSKOST
MED NORDISKE INFLUENSER

RIGA Rigas restaurantscene har eksplodert de siste fem årene. Uansett om du liker tradisjonell latvisk mat eller det nye kjøkkenet med nordiske influenser - så finner du virkelig gode restauranter i Riga.
Les mer →

Kaffepause i Riga

KONDITORIER, VEGAN- OG HIPSTERKAFÉER

RIGA Riga har et rikt utvalg av konditorier og kaféer. Mange finner du i det trendy området rundt Miera iela og i gamlebyen. Riga har blitt et ordentlig kaffepauseparadis!
Les mer →

Skål i Øldistriktet

2,5 KILOMETER ØLKULTUR

RIGA Ti mikrobryggerier og puber har gått sammen og laget Riga Alus Kvartals der du kan nyte mer enn 100 håndlagde ølsorter. Latvierne selv sier at ølet finnes i blodet deres og at bryggerikunnskaper er en del av deres DNA.

Les mer →

Skål i Riga

HIPSTERBARER OG LUKSUS

RIGA Rigas rike barutvalg har noe for den mest kresne hipsteren, bohemen eller fashonistaen. Det livlige nattlivet gjenspeiles i barenes søken etter å tilby ekte opplevelser og unike drinker. Faktisk kan få byer måle seg med denne bredden uten å miste kvalitet. Riga er en by for den sanne livsnyter! Les mer →

GOURMETMAT I RIGA

LOMMEBOKSVENNLIGE MIDDAGER

RIGA Trodde du all Latvisk mat var grå og trist? Tenk om igjen. Matopplevelsene i Riga er i toppklasse, og regningen tillater alltid dessert. Mange restauranter har dessuten fin utsikt over elven, og skjønne uteserveringer under sommerhalvåret. Les mer →

VEGAN ELLER VEGETAR

RIGAS BESTE GRØNNE

RIGALatvisk mat assosieres ofte med kjøtt, men den vegetariske og veganske matscenen beveger seg raskt fremover og er blitt noen av Rigas beste og mest spennende restauranter akkurat nå.

Les mer →

SMAKGUIDE TIL RIGA

FIRE SPENNENDE TIPS

RIGA I Riga venter spennende og fantastiske matopplevelser i byens myldrende tilbud. Her tipser vi om fem spennende steder, fra den hippeste kunstkaféen til den mest luksuriøse hotellrestauranten.
 

Les mer →

Rigas restaurangscene

Verdens fangst

RIGA Det har aldri vært så spennende å spise ute i Riga som nå. Den siste tiden har restaurantscenen eksplodert med nye restauranter.


Les mer →

Nattsudda i Riga

KLUBBING FOR ALLE SMAKER

RIGA Riga er like kontrastrikt som byens barer og klubber med alt fra rockeklubber og hipstersteder, til underground raves og heftige danseklubber. For deg som liker å vise deg frem er Cayote Fly, La Rocca og Studio 69 bra tips.

Les mer →

LES MER OM CRUISE TIL RIGA MED OVERNATTING PÅ HOTELL