Hotell Savoy Tallinn

 

5-stjerners boutiquehotell midt i byen

I hjertet av Tallinn finner du dette hyggelige hotellet med en av byens beste restauranter og barer. Rommene har alle bekvemmeligheter du kan ønske deg og senger som garanterer god søvn. Savoy er fullt av liv og personlighet.

 

Savoy

Savoy

På grensen mellom gamlebyen og Tallinns moderne bykjerne finner du prisbelønte Savoy i et hus fra 1890. Etter en gedigen og luksuriøs renovering tilbyr hotellet et fantastisk opphold. Forventningene begynner allerede når du går ut av taxien og ser inn gjennom store vinduer til den innbydende lobbyen og den åpen peisen.

"Bak hver gjest finnes også en spennende historie. Jeg er veldig nysgjerrig av meg og synes det er spennende med ulike kulturer og livssyn, noe som gjør at jeg aldri blir lei av å jobbe i her resepsjonen."
– Yekaterina, resepsjonist

 

Det finnes service, og så finnes det Service, noe som blir åpenbart når resepsjonisten Yekaterina sier velkommen, hun har vunnet prisen «årets hotellresepsjonist» to år på rad. Med genuin interesse for gjestenes velbefinnende får hun meg til å kjenne meg ekstra velkommen. Innsjekkingen går smidig og koffertene bæres til rommet mens vi venter. De velutstyrte rommene er innredet i lyse tekstiler, mørke detaljer i tre, og marmoren glinser om kapp med de velpolerte regnskogsdusjene på badet.

Yekaterinas 3 beste tips

1.

Koble av med en kopp kaffe eller te foran den åpne peisen i lobbyen.
 

2.

Unn deg en av hotellets spesialdrinker i den populære baren.
 

3.

Ikke glem å spise lunch eller middag på MEKK som drives av en av Estlands mest berømte kokker.

Savoy

Savoy

"Det moderna estniska köket har flera beröringspunkter med det svenska och vi anpassar menyn efter säsong"
– Rene, kökschef

 

Restaurang MEKK drivs av en av Estlands mest kända kockar, Rene Uusmees. Namnet kommer av stilen på menyn, ”Moodne Eesti KöögiKunst” vilket betyder ”det moderna estniska köket” fritt översatt. Rene som jobbade många år i Sverige betonar likheterna, men också olikheterna i de två köken. Råvaror som rödbetor, plommon, kantareller och skogsbär har vi gemensamt, medan vi tillreder dem lite olika. Två rätter Rene tagit med sig från Sverige är gravad lax och wallenbergare, vilka båda serveras på MEKK i ny-estnisk tappning. Och missa inte Renes hembakade ”svartbröd” med lite uppvispat smör med salt.


 

 

LES MER OM CRUISE TIL TALLINN MED OVERNATTING PÅ HOTELL