PÅ OPPDAGELSESFERD I OLD TOWN

 

OPPLEV GAMLEBYEN I TALLINN

Fra spennende barrunder og en vegansk trendy restaurant til verdens beste pannekaker. Her er en rask guide til gamlebyen!

EN ANNERLEDES BARRUNDE

Olde Hansa er en riktig klassiker som tar deg tilbake til Tallinns gullalder. Her serveres mørk sterkøl med urter eller honning. Foruten et stort utvalg øl finnes også Grand Feast på menyen - en to timer lang matreise tilbake til middelalderen.

Akkurat som Olde Hansa fokuserer Kolmas Draakon på mer enn øl. Hele atmosfæren er viktig. Ovenfor døråpningen henger en drage i tre. Kolmas Draakon betyr «den tredje dragen». Bak bardisken lages gløgg i leirekrus ut av en stor kjele.

Beer House kommer ikke til å få noen pris for sin nettside, men de har vunnet priser for sin mat og fremfor alt sitt øl! Å få utmerkelsen «Det beste restaurantbryggeriet i Estland» er ikke en liten sak. Midt i restauranten finnes tanker i messing der ølet du drikker brygges

"The pub doors are opened for the ninth hour of the morning til the dead of the night."
– Olde Hansa

100% VEGANSK

Rataskaevu 16 er en moderne restaurant i et fantastisk og stemningsfullt lokale. Maten er veldig rimelig for sin høye kvalitet. Den veganske trenden er ganske ny i Estland! Nesten vegg i vegg med Rataskaevu 16 ligger Vegan Restoran V – allt på menyen er 100% vegansk.

 

SMÅ OG GODT

Slipp deg løs mellom hjemmelaget sjokolade og bakervarer på Chokladeria. Spis pannekaker på Kompressor – ”The Worlds Greatest Panncakehouse”. Kjenn på den dystre og skumle stemningen i Gamlebyen på Haunted Old Town Ghost Tour. Opplev tilfluktsrom, et fengsel og andre spennende steder med Tallinn Industrial Stalker Bike Tour

LES MER OM CRUISE TIL TALLINN MED OVERNATTING PÅ HOTELL