TALLINN

 

OPPLEV | SPIS | MØT

arrow

TALLINN

 

OPPLEV | SPIS | MØT

arrow

OPPLEV

OPPLEVELSER I TALLINN

Her finner du den beste guiden til opplevelser i Tallinn og øvrige Estland. Les mer →

SPIS GODT

SMAK PÅ ESTLAND

Lær deg å kjenne Estlands matkultur og få de beste restauranttipsene før din reise. Les mer →

HOTELL

TIPS PÅ BOENDEN I TALLINN

Upplev mer! Häng med oss när vi besöker och tipsar om de bästa boendena i Tallinn. Les mer →

Julemarked i Tallinn

FABELAKTIG JULESTEMNING
 

TALLINN Nå kan du oppleve gammeldags middelalderjul i hjertet av Tallinn – byen som har tradisjoner helt tilbake til 1441.
 

Les mer →

T1 Mall of Tallinn

SHOP ’TIL YOU DROP
 

TALLINN En ny grunn for de shoppinglystne til å dra til Tallinn: T1 Mall of Tallinn, et moderne shoppingsenter i bydelen Ülemiste, fire kilometer fra Tallinn sentrum.

Les mer →

VERDT Å SE I TALLINN

INDUSTRI, SJØFART OG ARKITEKTUR MØTER KUNST

TALLINN Tallinn har et rikt utvalg av museer der ikke bare utstillingene er interessante, men også bygningene de ligger i.
 

Les mer →

AKTIViTETER I TALLINN

SEGWAY, BUNGYJUMP OG BÅTSAFARI
 

TALLINN Her finner du segwayturer, strandliv og detektivrunder for de mer rolige - samt bungyjump, BMX-baner og motorbåtturer for de mer aktive.

Les mer →

GAMLEBYEN

PÅ OPPDAGELSESFERD I OLD TOWN

TALLINN Det finnes mye morsomt å finne på når du går i land i Tallinn. En barrunde i gamlebyen er noe av det artigste. Oppdag så mye som mulig på dagen - vi har de beste tipsene!

Les mer →

SHOPPING I TALLINN

ESTISK DESIGN

TALLINN Tallinn er kjent for sitt flotte håndverk, men har også en ung sulten designscene. Vi kan fortelle deg om våre absolutte favoritter i byen - fra design og klær til diverse småting og butikker.
Les mer →

TITT INN I GAMLEBYEN

TALLINNS MIDDELALDERSTEDER

TALLINN Gamlebyen i Tallinn er siden 1997 med på Unescos verdensarvliste som nordre Europas best bevarte middelaldersted. Som et under klarte bykjernen seg nesten helt skadefritt under de to verdenskrigene. Nyt å vandre om kring i et autentisk middelaldersted.
Les mer →

KALAMAJA

TALLINNS HIPSTERVILLE

TALLINN Kalamaja - også kalt hipsterville, har i de seneste årene blitt forvandlet til et av Tallinns mest populære områder. Byens kreative område lokker med stilige ølpuber og vinbarer, kule kafeer, food trucks og hippe designbutikker.

Les mer →

ØSEL

ETT PARADIS FOR ALLE

ØSEL På sommeren valfarter turistene til Øsel. Den populære øya er kjent for sin middelalderhistorie, sine vakre strender og sin fantastiske natur.

Les mer →

EPISK GOD KAFFE

KAFFEKOS I TALLINN

TALLINN Tallinn er en by i stadig utvikling der gammelt møter nytt og tradisjoner møter nytenkning. Dette merkes ikke minst i tilbudet av kaféer. Hva alle har til felles er et generøst utvalg nytrukket kaffe og velduftende bakverk.

Les mer →

NYE RESTAURANTTRENDER

SMAKEN AV TALLINN

TALLINN Tallinn er for tiden en av Nord-Europas mest interessante restaurantbyer. Foodies og gourmeter fra hele verden laster opp bilder og filmer fra de velbesøkte spisestedene. Den store trenden med "resto" har slått stort igjennom og tilbudet er stort og av høy kvalitet. Les mer →

FOR DEN ØLINTERESSERTE

SKÅL I TALLINN

TALLINN Tallinn har ikke bare et stort utvalg av bra restauranter, men også barer og puber. Her finner du alt fra trendy mikrobryggerier til internasjonale vinotek. Fellesnevneren er strevet etter autentisitet og troverdig krydret med den estiske enkelheten.

Les mer →

STILIG MEN UFORMELL

OPPLEV LEIB RESTO

TALLINN Tallinn er uten tvil vår nyeste mat-metropol. Og den siste trenden i byen heter "resto", som står for en slags avslappet restaurant, ofte innredet som et hjem. Populære Leib Resto er en av dem
Les mer →

Avslappet på Umami

LOKALE SMAKER

TALLINN I en frodig gammel epletregård, bare ti minutter fra sentrum, ligger en av Tallinns aller mest sjarmerende restauranter, en opplevelse for både øyet og magen. Unn deg en utflukt, du kommer ikke til å angre!
Les mer →

Matopplevelser i Tallinn

PARADISET FOR FOODIES

TALLINN Tallinn er en av de rimeligste stedene i nordre Europa. Her kan du velge blant trendige, nye hipsterbarer og restauranter med tradisjonell estisk mat på en ny, moderne måte - alt til rene drømmepriser! Les mer →

THAILANDSK I TALLINN

SMAK PÅ NOK NOK

TALLINN På våren 2017 åpnet den thailandske restauranten NOK NOK midt i gamlebyen. Foruten magiske smaksopplevelse tilbys også matlagingskurs og en spennende matbutikk som selger asiatiske råvarer. Les mer →

4 RESTAURANTER PÅ 4 DAGER

GASTRONOMISKE PERLER

TALLINN Utenfor Tallinn ligger noen av Estlands mest spennende restauranter. Vi tok bilen med oss ombord og besøkte fire gastronomiske perler der tradisjonene går hånd i hånd med smakfulle eksperimenter. Les mer →

VILDSVINMIDDAG I GAMLEBYEN

MØT MIDDELALDEREN

TALLINN Innenfor Tallins murer fra 13-tallet finnes en labyrint av brosteinsgater omgitt av smale gavlhus. Her står kjøpmannshuset Olde Hansa: Nordens mest berømte middelalderrestaurant.  Les mer →

 

TELLISKIVI CREATIVE CITY

25 000 KVADRAT KREATIVITET

Jaanus Juss fikk en genial idé under et maratonløp og reddet et industrikompleks i forfall fra å bli jevnet med jorden.
Velkommen til det unike Telliskivi Creative City!

Les mer →

STEFAN NILSSON

TREND-STEFANS TALLINN

TALLINN Stefan Nilsson er en av Sveriges ledende trendeksperter. Vi spurte ham om hva som er det mest spennende på designscenen i 2017 – og hvorfor Tallinn er det hotteste reisemålet for design-interesserte.
Les mer →

PETER NYBERG

HAN TENKER I NYE BANER

TALLINN Visste du at noen av Europas beste golfbaner ligger i Baltikum? Vi snakket med Peter Nyberg, klubbdirektør i Pärnu Bay Golf Club, om en rivende utvikling, fabelaktige hotell og kjærlighet ved første blikk. Les mer →

ARDO RAN VARRES

Inspirasjonsdag i Tallinn

TALLINN Det estiske multitalentet Ardo Ran Varres har blitt tildelt en rekke priser for sine musikalske verk innen klassisk konsertmusikk, film og teater. Inspirasjonen henter han fra Tallinn. Vi følger ham en dag på byen. Les mer →

YOKO ALENDER

YOKOS MAXADE DAG

TALLINN Hun er arkitekt, parlamentsmedlem og restaurantdronning. Ingen kan Tallinn bedre enn den mangfoldige firebarnsmoren Yoko Alender. Her deler hun sine beste tips om sin elskede hjemby. 
Les mer →

LES MER OM CRUISE TIL TALLINN MED OVERNATTING PÅ HOTELL