OPPLEV I TALLINN

 

OPPLEV MIDDELALDERSBYEN TIL FOTS

Gamlebyen i Tallinn er siden 1997 med på Unescos verdensarvliste som Nord-Europas best bevarte middelalderby. Som et under klarte bykjernen seg nesten helt skadefritt under de to verdenskrigene. Nyt å vandre omkring i et autentisk middelaldersted.

 

Les mer her →

TITT INN I GAMLEBYEN

TALLINNS MIDDELALDERSTEDER
 

TALLINN Gamlebyen i Tallinn er siden 1997 med på Unescos verdensarvliste som nordre Europas best bevarte middelaldersted.

Les mer →

T1 Mall of Tallinn

SHOP ’TIL YOU DROP
 

TALLINN En ny grunn for de shoppinglystne til å dra til Tallinn: T1 Mall of Tallinn, et moderne shoppingsenter i bydelen Ülemiste, fire kilometer fra Tallinn sentrum.

Les mer →

VERDT Å SE I TALLINN

INDUSTRI, SJØFART OG ARKITEKTUR MØTER KUNST

TALLINN Tallinn har et rikt utvalg av museer der ikke bare utstillingene er interessante, men også bygningene de ligger i.
 

Les mer →

AKTIViTETER I TALLINN

SEGWAY, BUNGYJUMP OG BÅTSAFARI
 

TALLINN Her finner du segwayturer, strandliv og detektivrunder for de mer rolige - samt bungyjump, BMX-baner og motorbåtturer for de mer aktive.

Les mer →

GAMLEBYEN

PÅ OPPDAGELSESFERD I OLD TOWN

TALLINN Det finnes mye morsomt å finne på når du går i land i Tallinn. En barrunde i gamlebyen er noe av det artigste. Oppdag så mye som mulig på dagen - vi har de beste tipsene!

Les mer →

SHOPPING I TALLINN

ESTISK DESIGN

TALLINN Tallinn er kjent for sitt flotte håndverk, men har også en ung sulten designscene. Vi kan fortelle deg om våre absolutte favoritter i byen - fra design og klær til diverse småting og butikker.
Les mer →

KALAMAJA

TALLINNS HIPSTERVILLE

TALLINN Kalamaja - også kalt hipsterville, har i de seneste årene blitt forvandlet til et av Tallinns mest populære områder. Byens kreative område lokker med stilige ølpuber og vinbarer, kule kafeer, food trucks og hippe designbutikker.

Les mer →

ØSEL

ETT PARADIS FOR ALLE

ØSEL På sommeren valfarter turistene til Øsel. Den populære øya er kjent for sin middelalderhistorie, sine vakre strender og sin fantastiske natur.

Les mer →

TALLINK STORIES

EPISOD 1

EPISOD 2
EPISOD 3

LES MER OM CRUISE TIL TALLINN MED OVERNATTING PÅ HOTELL