OPPLEV I TALLINN

 

SEGWAY, BUNGYJUMP OG BÅTSAFARI

Tallinn er en by hvor gammelt møter nytt – dette merkes ikke minst i fritidsaktivitetene byen tilbyr. Her finner du segwayturer, strandliv og detektivrunder for de mer rolige - samt bungyjump, BMX-baner og motorbåtturer for de mer aktive. Med andre ord er det aktiviteter for enhver smak og alder.

Foto: VisitEstonia.ee, VisitTallinn.ee, respektive arrangör

 

Les mer her →

VERDT Å SE I TALLINN

INDUSTRI, SJØFART OG ARKITEKTUR MØTER KUNST

TALLINN Tallinn har et rikt utvalg av museer der ikke bare utstillingene er interessante, men også bygningene de ligger i.

 

Les mer →

AKTIViTETER I TALLINN

SEGWAY, BUNGYJUMP OG BÅTSAFARI
 

TALLINN Her finner du segwayturer, strandliv og detektivrunder for de mer rolige - samt bungyjump, BMX-baner og motorbåtturer for de mer aktive.
 

Les mer →

SOLPARADISET PÄRNU

EN KLASSISK BADEPERLE
 

PÄRNU Sanden er varm og havet glitrer i Estlands sommerby Pärnu. Med et strandliv av høyeste klasse, fantastiske matopplevelser og masse gøy for barna, sier vi bare: reis til Baltikums Miami.
Les mer →

SOMMERØYA ØSEL

ETT SOMMERPARADIS FOR ALLE

ØSEL Nå valfarter turistene til Øsel – den frodige sommerøya, kjent for sin middelalderhistorie, sine vakre strender og sin fantastiske natur.


Les mer →

SHOPPING I TALLINN

ESTISK DESIGN

TALLINN Tallinn er kjent for sitt flotte håndverk, men har også en ung sulten designscene. Vi kan fortelle deg om våre absolutte favoritter i byen - fra design og klær til diverse småting og butikker.

Les mer →

TITT INN I GAMLEBYEN

TALLINNS MIDDELALDERSTEDER

TALLINN Gamlebyen i Tallinn er siden 1997 med på Unescos verdensarvliste som nordre Europas best bevarte middelaldersted. Som et under klarte bykjernen seg nesten helt skadefritt under de to verdenskrigene. Nyt å vandre om kring i et autentisk middelaldersted.
Les mer →

KALAMAJA

TALLINNS HIPSTERVILLE

TALLINN Kalamaja - også kalt hipsterville, har i de seneste årene blitt forvandlet til et av Tallinns mest populære områder. Byens kreative område lokker med stilige ølpuber og vinbarer, kule kafeer, food trucks og hippe designbutikker.

Les mer →

GAMLEBYEN

PÅ OPPDAGELSESFERD I OLD TOWN

TALLINN Det finnes mye morsomt å finne på når du går i land i Tallinn. En barrunde i gamlebyen er noe av det artigste. Oppdag så mye som mulig på dagen - vi har de beste tipsene!


Les mer →

TALLINK STORIES

EPISOD 1

EPISOD 2
EPISOD 3

LES MER OM CRUISE TIL TALLINN MED OVERNATTING PÅ HOTELL