Tilvalg i Åbo

Forhåndsbestill opplevelser

For deg som reiser på et cruise, regulærreise eller hotellpakke tilbyr vi forhåndsbestilling av ulike aktiviteter og opplevelser i Åbo.

Bestill samtidig med din reise i vår online booking eller på telefon. Om du allerede har bestilt reisen din du kan legge til sightseeing ved å ringe oss.

Les mer om destinasjon Åbo: opplevelser, restauranttips →

 

Mummidalen

På Mummitrollets magiske øy venter et sommereventyr med mummifigurer og masse ting å finne på. Billett kan du kjøpe sammen med transfer fra Åbo, samtidig som du bestiller reisen din. Denne bytter du mot riktig billett ved Mummidalen hovedinngang.
Les mer om våre turer til Mummidalen her.

Åpningstider:
9.6-12.8.2018 10.00-18.00
13.8-26.8.2018 12.00-18.00

Finn frem til Mummidalen →

Vi anbefaler våre cruisepassasjerer å ta lokalbuss nr. 1 fra havnen til Åbo sentrum. Bussen stopper utenfor Hotel Hamburger Börs ved Salutorget eller Radisson Blu Marina Palace. 

Spis gjerne frokost i fred og ro og ta siden Mummibussen (transfer) fra et av hotellene etter Mummibussens tidstabell (f.eks. fra hotellet Radisson Blu Marina Palace). For kunder som sjekker inn på hotell i Åbo går det fint å tilpasse sine tider etter Mummibussens tidstabell.

Det går også an å ta linjetrafikkbuss nr. 6 og 7 til Nådendal fra Åbos markedsplass, og deretter ta Mummitoget fra gamlebyen i Nådendal til broen ved Mummidalen. Mummitoget er gratis for Mummidalens gjester. 

Inngang til Mummidalen, 2 dager:
326:- / Voksen og barn fra 2 år
Gratis Barn 0-1 år

Superpark

SuperPark - En innendørshall fylt av aktiviteter. 
Et eventyr for liten og stor. Det finnes et Eventyrområde spesielt ment for barn. I spillarenaen Game Arena kan du prøve ulike idrettsgrener, mens Freestylehallen er for mer fartsfyllte grener, som skate- og sparkesykkelpark. Du kan også trikse på trampolinene. Husk innesko!

Åpningstider
Man – fre 13.00 – 20.00
Lør – søn 11.00 -20.00
Helligdager 11.00-20.00

Les mer >>

Eventyrområde - klatre høyt, hopp på trampoline, hangliding, kjør utfor eller på pedalbiler!

Game Arena - Du kan øve deg på å slå eller kaste baller i baseball. Prøv også frisbeegolf, street-basket og det utrolig morsomme fotballflipperspillet! I Game Arena kan du spille en lengre kamp med innebandy eller et annet ballspill.
Freestylehallen - Skate- og sparkesykkelpark, trampoliner, skummgummihav, parkour og parketten gir deg muligheter til å teste dine grenser. Her kan du også ta freestyle-hopp der du lander mykt i et skummgummihav.

SuperPark ligger inntil Holiday Club Caribia. Bli boende på Caribia eller besøk Caribias badeavdeling med vannsklier - moro for hele familien. Voksne kan også booke spabehandlinger.

Inngang 
144:- /Voksen og barn fra 4 år
Gratis /Barn 0-3 år

Jukupark i Åbo

Badeland utenfor Åbo

På sommeren er det virkelig kult å ta turen til Finlands største utendørsbadeland, omtrent 3 km fra Åbo. Det er stort, heftig og fullt av moro! Ta med familien for en hel dag med vannsklier, speedmatter, basseng, restauranter og annet gøy. Vi sees i sommer!

Inngang til Jukupark (perioden 1.7 - 12.8 2018)
205:- /voksne og barn fra 4 år
Gratis for barn 0-3 år

Spesialpris juni 2018 (stengt 22 - 23.6 2018)
170:-
/voksne og barn fra 4 år
Gratis for barn 0-3 år

Jukupark + Superpark

Kombiner Jukupark med Superpark

Jukupark
På sommeren er det virkelig kult å ta turen til Finlands største utendørsbadeland, omtrent 3 km fra Åbo. Det er stort, heftig og fullt av moro! Ta med familien for en hel dag med vannsklier, speedmatter, basseng, restauranter og annet gøy.

SuperPark - En innendørshall fylt av aktiviteter. 
Et eventyr for liten og stor. Det finnes et Eventyrområde spesielt ment for barn. I spillarenaen Game Arena kan du prøve ulike idrettsgrener, mens Freestylehallen er for mer fartsfyllte grener, som skate- og sparkesykkelpark. Du kan også trikse på trampolinene.

Jukupark + Superpark – 288:- /person
Gratis /Barn 0-3 år